Här nedan ser du vad du kan boka hos mig.

- Vägledande mediala samtal

Vill du ha det mesta av det bästa, välj ett Medialt vägledande samtal. Där väljer och vrakar jag bland tarot/orakelkort, pendel, guidning från de som gått över till andevärlden, runor och kanske en gnutta coachning.

- Årsläggning

Här kan du få en bild av hur dina, antingen tre, sex eller 12 månader framåt ser ut i korten. Låter det intressant klicka här.

- Meditation

Är det en stund för att stilla alla dina tankar du är ute efter ska du välja meditation. Antingen enskilt eller tillsammans med vänner. 


- Reiki/Sound healing

Här finns din chans till en härlig healing. En timmes lugn och ro.


- Regression/tidigare liv

Känner du att du kört fast, att det är som att något bromsar dig hur du än har försökt hantera det. Då är det troligt att det ligger i tidigare liv och då är det en Regression du behöver.

- Runor

Vill du kliva in i runoraklets magiska värld är det här du ska klicka.


- Livscoach

Om du vill ha hjälp att hitta ett bättre flöde, hitta tillbaka till dig själv, men utan hjälp av guiderna så är det Livscoach du ska boka.

- Andlig coachning

Vill du hitta ett nytt sätt att förhålla dig till livet, nyfiken på vad andlighet är?

Vill du veta hur du gör nuet till din bästa vän. Då är Andlig coachning något för dig.

Maila, skicka sms eller ring för att boka.


Vill du boka en regression så har jag som önskemål att vi har ett inledande samtal om vad som händer och hur det fungerar.

- Magisk dag

Jag lägger in en magisk dag/eftermiddag i min kalender då kan du boka in dig där, eller bokar du för dig och dina vänner.

En magisk dag innehåller en kortare meditation för att komma i rätt stämning. Sedan skapar vi nyckelring/väsksmycke, kraftnål, gudinneolja, citatkort, kraftpåse. Det finns mycket att välja på. Vi fikar och drar även ett kort med tillhörande guidning.

Foto Pia Boman

Policy för Desídes alla sessioner.

På alla sessioner där det är fler än en person involverad så gäller tystnadsplikt. Vilka som deltar och vad som sägs stannar här. Du får gärna dela din upplevelse med andra men inte vilka du delade den med och vad som sas i cirkeln. Alla ska känna sig trygga med att komma hit och delta.

Bryter man mot detta så kan man bli utesluten ur cirklarna och endast få komma på enskilda sessioner.